CeLaVi tøjet til børn er blandt de bedste mærker for udendørs tøj til børn

billigt tøj online

CeLavI tøjet til børn scorer højt i kvalitet. Det absolut vigtigste, når det gælder påklædning hos børn, er funktionaliteten. Børn kan ikke altid selv fortælle, hvis de fryser – det gælder især de helt små børn, og de kan heller ikke fortælle, hvis de sveder. Derfor er det rigtig vigtigt at vi som forældre kan navigere rundt i børnetøjsmarkedet og finde det tøj, som holder de små varme.

Der er flere faktorer, der spiller ind, når det gælder valg af overtøj til børn.

  • Isolerende effekt
  • Svedtransporterende effekt
  • Pasform
  • Vandsøjletryk
  • Design

Flyverdragter i de bedste materialer på markedet

Det gælder ikke blot om at finde den tykkeste flyverdragt. En meget tyk flyverdragt vil nemlig nedsætte bevægeligheden, da den er større og mere besværlig at bevæge sig rundt i. Det bedste er derfor lige som CeLaVi tøjet til børn, hvor de anvender nogle tyndere materialer, som stadig har den varmeisolerende effekt. Man skal derfor ikke lade sig snyde af, at en jakke eller flyverdragt ser tynd ud – det hele afhænger af materialet.

God svedtransporterende effekt forhindrer, at barnet bliver vådt under tøjet

Noget andet er at overtøj til børn skal være meget svedtransporterende. De leger og mosler udenfor i sneen og løber om kap. Det vil naturligvis medfører, at de begynder at svede. Hvis ikke denne sved kan komme ud af flyverdragten eller jakken, så vil den ophobe sig indeni og barnet vil blive vådt og koldt. Så er en tyk eller isolerende flyverdragt ikke meget værd.

CeLaVi tøjet til børn er kendt for god pasform

Pasformen skal også være god for at optimere barnets bevægelighed. Her er CeLaVi tøjet til børn blandt et af de bedste mærker. De går meget op i, at materialerne er af høj kvalitet og at de er designet med funktionalitet for øjet. Og netop det med kvaliteten er også rigtig relevant, når emnet fader på overtøj til børn. Børn er nemlig hårde ved deres overtøj. De falder på knæene og kravler rundt. Stoffet skal derfor være af rigtig god kvalitet, så tøjet kan holde indtil barnet vokser ud af det – og måske endda til at gå i arv. Det er en af fordelene ved CeLaVi tøjet til børn.

Et godt vandsøjletryk hos CeLaVi tøjet til børn

Er der tale om overtøj, der skal kunne modstå det danske regnvejr, så skal man være opmærksom på vandsøjletrykket. CeLaVi tøjet til børn, til udendørs brug, har typisk et vandsøjletryk på 5000, hvilket er et rigtig flot vandsøjletryk. Mange mærker har kun et vandsøjletryk på 3500.

Børnetøj i lækkert design

Sidst men ikke mindst, så har vi designet. Uanset funktionalitet, så kommer vi ikke udenom, at an gerne vil have noget tøj, der ser lidt smart og lækkert ud. Her har CeLaVi tøjet til børn vundet mange børn og mødres hjerter. Det er et mærke, hvor man både finder tøj i pastelfarver, men også tøj i flotte, klare farver, hvilket skiller sig ud fra mange andre brands indenfor børnetøj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *