Rygestop råd: Brug e-cigaretter

Tiderne er konstant skiftende og der lave nye love i stride strømme. Flere overvejer e-cigaretter og rygestop fordi de gerne vil stoppe med at ryge. Det er alt for dyrt for både samfundet og for den enkelte ryger, og derfor skal antallet af rygere minimeres.

Hvert år kører der mange kampagner, hvis formål er at få os over på den sunde bølge, og stoppe med alt hvad der hedder tobak. Man kan undgå utallige sygdomme, hvis man stopper i tide. Sygdomme, som man ellers ville havde fået, hvis man fortsatte med rygning.

Derfor er det bestemt ikke uden grund, at mange forsøger sig med e-cigaretter og rygestop og andre lignende ting, i kampen for at kvitte tobakken. Selvfølgelig ønsker producenterne, at antallet af rygere er så højt som muligt, og de bruger alle kneb og tricks, for at få dig til at købe cigaretter. Heldigvis er der mange regler, hvis formål er at forhindre reklamer for tobak, for at minimere antallet af rygere. Antallet af unge, som begynder at ryge, er også lavere end det var for 10 år siden. Det har også haft en positiv effekt på, at befolkningen generelt er blevet sundere og at den gennemsnitlige levealder er steget.

At befolkningen er blevet sundere, kan man blandt andet takke kampagnerne mod rygning for. Rygning er en yderst usund levestil. Så det faktum, at flere og flere vælger et rygestop, og at kampagnerne forhindrer flere i at begynde at ryge betyder at befolkningen generelt er blevet sundere. Det bedste ville være, hvis antallet af rygere var lig nul, da det ville betyde markant færre sygdomme, og at vi ville leve meget længere end vi gør i dag.

Allerede nu, lever vi længere end hidtil, og levealderen er stadig stigende. Det kan vi blandt andet takke rygestop-kampagner og e-cigaretter for. Jo flere e-cigaretter vi ser, jo bedre. Det betyder, at flere og flere vælger et rygestop, og at samfundet sparer en masse penge, samt at den enkelte person sparer penge på længere sigt.

Alle kan hjælpe til med, at minimere antallet af rygere, ved at hjælpe andre med at stoppe med at ryge, så godt som muligt. E-cigaretter og rygestop kan gøre en kæmper forskel for den enkelte. Så hvis du kender en ryger, så anbefal personen at gennemgå et rygestop, samt vælge e-cigaretter og kurser m.m. som kan hjælpe personen med at stoppe med at ryge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *