Få selvtillid i festkjolen

Rigtig mange piger mangler selvtillid, og det er en meget svær situation at stå i – når først man mangler selvtilliden kan det nemlig være svært at finde den.

Fester er en af de situationer, hvor fårene virkeligt bliver skilt fra bukkende. Dem der har selvtillid kan virkeligt stråle til fester, mens de der mangler selvtillid ofte føler sig endnu mere stigmatiserede. For en pige er det svært at slå sig løs på dansegulvet, hvis selvtilliden er i bund og man føler sig meget selvbevidst.

Nyd din femininitet

Der er intet galt med at være feminin og selvom du er en pige, der går i bukser til hverdag, så kan du sagtens tage en festkjole på i weekenden. Du kan også sagtens nyde at bruge make-up og højhælede sko – du skal bare finde en stil, der passer til dig.

Mange undgår kjoler, fordi de får dem til at føle sig mere selvbevidste, men det er der ingen grund til. Hvis du trækker i en lækker festkjole, vil dem du kender til hverdag med garanti bemærke det – og ikke på en negativ måde.

Vores egne tanker, er vores egen værste fjende og alt for ofte ødelægger vi det for os selv. Tro på at du er feminin og smuk. Find et stort udvalg af festkjoler på denne side.

Føl dig godt tilpas

Når der tales om at tro på sin egen femininitet, er det bestemt ikke for sjov eller uden grund.  Når man trækker i en festkjole, så vælger man automatisk at udtrykke en femininitet, der måske ellers er skjult til hverdag.

Hvis du er feminint klædt, så er det vigtigt at du selv tror på rollen og føler dig godt tilpas. Det vi ser som selvtillid, når vi ser på andre mennesker, er oftest bare et udtryk for, at de føler sig godt tilpas. En pige, der danser vildt på festgulvet føler sig med garanti godt tilpas, og det bliver set af andre som selvtillid.

Vælg den rigtige festkjole

En pæn festkjole kan få dig til at føle dig godt tilpas med dig selv, men det er vigtigt at du vælger den rigtige. Mange piger føler sig eksempelvis usikre, hvis det går i stropløse festkjoler, fordi de frygter at kjolen kan glide ned. Hvis du hører til denne gruppe, så undgår du simpelthen bare stropløse kjoler. Jeg søger tit min inspiration på modeblogs, læs fx. Lærkes blog her.

Selvfølgelig er festkjolen ikke alt – skoene betyder også meget. Her vælger mange piger at gå i stiletter, men hvis du ikke er vant til højhælede, så vælge måske er par fladere sko, der bare har en lille hæl. På den måde føler du dig også bedre tilpas.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *