Gio min Gio

Der findes is, og så findes der is fra Gio, som er ægte italiensk hjemmelavet is, der giver dig mulighed for at servere den på gourmetrestauranter og andre spisesteder, hvor de helt små nuancer kommer til udtryk. Det er en fantastisk is, hvor alle traditioner er overholdt, så du får en håndlavet is, hvor kærligheden er let at finde.

Det er derfor let at sige Gio min Gio om den fantastiske italienske is, der med sine mange varianter gør det muligt at finde en is til alle former for behov. Det kan være en konfirmation, hvor der efter ønsker fra konfirmanden helst skal være en helt speciel is, eller det kan være efter ønsker fra bryllupsparret, hvor det gerne må være en helt fantastisk islagkage, der bliver serveret.

Gør det umulige muligt

Når du har originale opskrifter fra tidernes morgen på en is, der kan få alles tænder til at løbe i vand, så ved du også, at der er gode muligheder for at få den ud i restauranterne. Det er lige netop hvad Gio har valgt at gøre. Med deres fornemme gourmet is, er der ikke længere nogen tvivl om at Gio har ramt en plet, hvor deres is fylder et tomrum ud.

De mange forskellige varianter er med til at gøre det let for Gio – og så har du som ønsker at spise på de mange restauranter, mulighed for at få en is, der giver en lyst til mere. Find ud af hvorfor også du bør bestille rigeligt hjem af hjemmelavet italiensk is fra Gio – uanset om det er nogle af de specielle varianter, der skal bestilles, eller om det er en de mange faste varianter, så vil du helt sikkert ikke fortryde det, når du første gang smager isen fra Gio.

Kom i gang allerede i dag, find Gio is her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *