Gode råd til den store fest

festklar med en bartender

Som festarrangør er der flere betydningsfulde og praktiske elementer, du skal forholde dig til. Uanset om du er ansvarlig for at afholde en firmafest, eller om du som privatperson vil holde en stor fest for venner og familie, spiller baren en afgørende rolle for begivenheden.

Det er forbundet med praktiske og tekniske udfordringer selv at stå for baren, og det kan tage både tid og energi selv at skulle klare opgaven selv.

Du kan spare dig selv for tid og energi ved at benytte dig af at leje bartender og cocktail cater, når du vil skabe den perfekte fest.

Lej bartender og cocktail catering

Når du lejer en mobilbar, får du en professionel bartender og cocktail cater til din fest, som er uddannede til at fremstille alle velkendte samt særlige drinks. Dermed skal du ikke købe en masse forskelligt alkohol og spiritus ind og bruge tid og energi i forberedelsesfasen på at lære dine gæsters yndlingsdrinks at kende.

En mobilbar er en praktisk, fleksibel og funktionel løsning til din fest, som kan frigive tid og overskud for dig til at nyde selskabet af dine gæster fremfor at skulle være praktisk ansvarlig for baren.

Der findes en række gode råd, som du med fordel kan benytte dig af, når du vil have succes med at skabe og afholde den store fest:

  1. Bestil din løsning af mobilbar i henhold til antal festdeltagere

Den bedste løsning på mobilbar afhænger af, hvor mange gæster der kommer til din fest. Der skal 1 bartender til at servicere 40 gæster.

  • Afsæt plads i festlokalet til baren

Når du lejer bartender og cocktail cater, skal du afsætte mellem 3-5m2 til baren. Alt det praktiske arbejde i forbindelse med klaring og servicering klarer de professionelle bartendere.

  • Overvej om du har brug for DJ, servering af Premium spiritus eller shots

Der kan være individuelle behov i forhold til din fest, som kan gøre det ideelt at bestille ekstra løsninger i forbindelse med bestillingen af mobilbaren. Hvis du ved, at der er flere af dine festdeltagere, som holder af shorts, kan du bestille servering af dette.

Derudover har du mulighed for at bestille en DJ inklusiv lyd- og lysudstyr, når du lejer en bartender og cocktail cater.

  • Forbered dine gæster og skab god stemning før og under festen

Det kan være en god idé at gøre din gæster opmærksomme på, at de til festen bliver opvartet og serviceret af en professionel bartender. Dette er med til at skabe ekstra god stemning op imod afholdelsen af din fest. Og det vil med sikkerhed være et populært element under festen.

Når du lejer bartender og cocktail cater, skal du hverken forholde dig til indkøb af alkohol, friske råvarer, glas eller cocktailkort. Alt udstyr og alkohol er inkluderet i prisen.

Det er muligt for alle dine gæster at få glæde af mobilbaren. Med sig har bartenderen cocktailkort, som det er muligt at lave bestillinger ud fra. Lej bartender og cocktail catering på bartenderbar.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *