Om Danrad


Hej! Jeg hedder Karina og jeg står bag denne hjemmeside. Jeg har indsamlet en masse erfaringer fra uddannelser, kurser, jobs og mange andre steder i livet.

Dem vil jeg dele med dig her på danraad.dk.

Først lidt om mig   bpczahxmmus-allef-vinicius

Jeg er egentlig ufaglært, men har dog en HF med i rygsækken. I min skolegang har jeg altid kunne følge med, uden dog at lave den helt store indsats ifht. lektier. Det medførte dog at gymnasietiden blev en smule svær og da mine forældre stod overfor en skilsmisse tog gymnasietiden lidt flere år end forventet. Først da jeg kom på HF sporet på VUC, fik jeg gennemført uddannelsen.

Sideløbende har jeg arbejdet i rigtig mange detailbutikker, men også i et par restauranter. Jeg kan godt lide det der med at være blandt kunder, ekspedere dem og yde dem en god service. Samtidig elsker jeg også det psykologiske i selve salget. Jeg manipulerer gerne, men ikke på en måde så kunden føler sig snydt. Jeg vil aldrig forsøge at sælge noget som kunden ikke har brug for.

Lykkeligt skilt

Jeg har to børn – en dreng på 8 og en pige på 11. Manden jeg har dem med, er jeg lykkeligt skilt fra. Det skal forstås sådan at vores familie fungerer rigtig godt nu. Vi har accepteret at vi ikke kan leve sammen, men vil ikke acceptere at det skal være et problem, hverken for os eller vores børn.

Vi er stort set enige om børneopdragelse og har aldrig nogle større konflikter, hvilket selvfølgelig gør situationen meget nemmere. Vi ser det også lidt som et privilegium at vi kan tage nogle fridage og have noget alene tid. Det giver os energi til at yde vores aller bedste som forældre, noget som jeg kan se samboende forældre kan have det svært med.

Om danraad.dk

Som skrevet før vil jeg gerne dele ud af mine erfaringer. Noget af det kan godt blive en smule personligt, men jeg vil dog alligevel gerne holde en vis distance her på nettet. Så bær over med mig hvis jeg ikke går helt i detaljer men blot holder mig til overordnede emner.

Det var lidt om mig.

Skriv gerne lidt om dig herunder.