Silikone armbånd kan samle penge ind

Mange mennesker husker nok de populære gule silikone armbånd, der bar mottoet ”Live Strong”. De var populære en gang i starten af 00’erne, og er nu på vej tilbage igen. Den gang blev de populære armbånd solgt for at samle penge ind til kræft. Siden den gang har mange forskellige velgørende organisationer brug denne form for smykke til at samle penge ind. Det er stadig populært i dag hos mange og det er med god grund. Der er virkelig mulighed for at gøre armbåndet personligt og tilpasse det til den enkelte organisation eller sag. De er slidstærke og kan derfor holde til meget. Derfor var silikone armbånd populære i starten af 00’erne og derfor er de populære nu. Du kan finde silikone armbånd her: https://promotionmakers.com/produkt/silikone-armbaand/

 

Armbånd til velgørende formål

 

Hvis man gerne vil lave et produkt, der skal bruges til at samle penge ind, er der nogle ting, der skal opfyldes. Først og fremmest til man have et godt grundlag for at kunne tjene penge ind på produktet. Det betyder at produktet skal være forholdsvis billigt at producere, så man har mulighed for at sælge det til en fair pris og samtidig tjene penge ind til det gode formål. Samtidig med at det skal være billigt at producere, skal det også gerne være slidstærkt, så folk får noget for deres penge.

Til sidst skal det selvfølgelig også være et produkt, som folk gerne vil købe. Det kan ikke hjælpe noget at lave et armbånd i et billigt materiale, hvis der alligevel ikke er nogle, der vil købe det i sidste ende. Silikone armbåndene er billige at producere, det er virkelig slidstærke og kan holde i mange år og så har de vist sig at være yderst populære. Det kan derfor være den helt rigtige løsning for mange.

 

Gør det personligt og sjovt

 

Hvis man har besluttet sig for at få produceret nogle armbånd i silikone, har man virkelig mulighed for at lege med produktet. Man kan vælge hvilke farver, som armbåndet skal komme i. Man skal også bestemme sig for hvilken tykkelse det skal have og om det eventuelt skal være i forskellige tykkelser. Det sjoveste er nok at man har nærmest uendelige muligheder for at præge armbåndet med tekst. Her kan man virkelig være kreativ og skrive nogle sjove sætninger eller ord. Det kan være et motto eller en sjov lille ting. Det kommer helt an sammenhængen armbåndet laves i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *