Tre kommende spil til pc du ikke må gå glip af!

Total War Three Kingdoms

Du kan godt glæde dig til det nye år, hvis du er en passioneret gamer. 2019 bliver nemlig et fremragende år for nye spil. 2018 havde nogle længeventede udgivelser, især Red Dead Redemption 2, men som er lavet til PlayStation, og 2019 bliver ikke meget anderledes. Der er nemlig mange spil du ikke må gå glip af. Her i artiklen finder du tre af de mest ventede spil og lidt om dem.

Total War: Three Kingdoms

Total War-serien er yderst populær og har været på markedet i mange år. Derfor kommer det ikke som en overraskelse, når det nye spil, Total War Three Kingdoms nævnes som et af de mest ventede spil i 2019. Det er et strategispil, hvor man tager ture til at ”rykke”. På mange måder minder det om de gamle brætspil med strategi som Stratego og Risk.

Spillet er sat i De Tre Kongedømmers periode i Kina. Som spiller gælder det om at udfordre de andre og vinde herredømmet over Kina, og derved forene landet under en hersker.  Det er muligt at styre både fodsoldater og hesteryttere fremad mod sejr. Spillet starter i år 190. Handynastiet er ved at gå under. Nye krigsherrer kommer frem fra mørket for at konkurrere om herredømmet. Det er en helt ny æra, der ikke er set før i spilserien.

Titlen er en smule misledende, da Kina ikke var styret af en konge, men af en kejser i stedet.

Anthem

Efter at spillet blev udskudt i 2018, er det blevet sat til at udkomme i 2019 marts. Det er BioWare, der laver spillet. Det er sat i en fjern fremtid med aliens, hvor en planet er i gang med at blive koloniseret. Det er en fjendtlig planet med ukendte monstre, der lurer i mørket og venter på at angribe. Opgaven er at holde menneskeheden sikker. Freelancers hedder de mennesker, der har fået denne rolle. Det er en specialenhed, som er sat til at klare dette. Det er blevet nævnt af BioWare, at man kan komme til at spille sammen med op til fire spillere. Det ser ud til at blive et sjovt spil at spille med vennerne. Som det ser ud nu, så kommer det nok til at minde om Destiny. Men det kan fremtiden kun gøre klart.

Session

Siden Tony Hawk-spillene har skateboardspil altid været populære. Gennem de seneste år syntes de at have mistet noget af det, der gjorde dem sjove og interessante at spille. Alt dette vil muligvis blive ændret med det nye spil, Session. Det er indiespilfirmaet Crea-ture Studios, der udvikler spillet. Det kommer både til PC og X-box, så hvis du ikke er til computer, har du altid konsollen som en mulighed. Det er sagt, at det kommer til at minde om de sjove 90’er og start 00’er-spil, hvilket vil glæde mange nørder. Den fejl mange af de nye spil har gjort, er at fokusere på en storyline i stedet for bare at have det sjovt. Session bringer spillet tilbage til de gamle Tony Hawk-spil. Det skal du glæde dig til!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *